PELETI PENTRU NADIRE 6MM (7)

Se poate folosi si la pescuitul la fund, in sine, „impachetat” in plasa sau punga de PVA. In felul acesta „oferit”, chiar poate acoperi carligul si firul folosit, datorita caruia si crapii vor manca neatenti, cu mai mult curaj.
Daca amestecam peletii cu materii lipitoare si cu apa, putem face bulgari pentru nadit si eventual, pentru a-l face si mai efectiv, putem amesteca diferite adaosuri si/sau seminte
Deosebit de bun si pentru imbogatirea diferitelor nade/amestecuri, este adaugarea chiar si prin macinare si astfel nada primeste un rol noritor si prin dizolvarea si extinderea mai rapida a aromelor, devine deosebit de „agresiva”, atragatoare.
IDEE: Deosebit de efectiv, datorit marimii de 6mm in corelatie cu timpul de dizolvare, deoarece se poate folosi ca momeala de carlig si la pesti mai mici(platica sau caras). In acest caz trebuie aplicat un mic truc cu inelul de silicon, se taie piciorusul inelului si se trage direct pe carlig, indeaproape de pelete, avand grija, ca varful carligului sa ramana afara. Recomandam a se folosi inelurile de silicon micro, cu marimea de 3mm. Daca imbibam peletele de carlig, in dip, se formeaza un jeleu, cu care se dizolva mai indelungat(depenzand desigur si de temperatura apei) poate ramane neschimbat chiar si pe timp de 60 de minute. In cazul in care folosim peletii, ca momeala, la pescuitul cu pluta in mijlocul apei, se recomanda sa se foloseasca plutele multicolor, deoarece, cu astea, se poate vedea/observa, mai usor cand se dizolva si in ce stare se afla peletele pe carlig.

Se gaseste ambalat in: 500 g/punga

Se arată toate cele 7 rezultate