PELETI PT NADIRE 6MM CU CSL (3)

Peleti pentru momire, facute din material de baza cu CSL. Fata de peletii CSL obisnuiti ce se gasesc pe piata, PELETII DOVIT CSL sint in oferta a doua feluri: -in fel colorate si in fel aromatizat. Sint produse sa permita pescarilor o noua posibilitate in alegerea aromelor si a culorilor diferite, care pot duce la noi succese intr-o partida buna de pescuit.
Se poate folosi mai eficient, la pescuitul pestilor mai mari, are timp mediu de dizolvare si se descompune prin desprinderea de particule mai mari. Nu formeaza nor, dar aromele se extind usor si foarte repede in apa. Este deosebit de bun la pescuitul ctenului, daca folosim seminte si boabe(fermentate) la nadit. Este la fel de eficient in apele calduroase cat si in apele mai reci.
Este deosebit de bun, pentru cand vrem ca pestii sa ramana la locul nadit. Daca dorim sa nadim cu prastia, trebuie sa avem grija deoarece se imprastie usor.
IDEE: Se recomanda a folosi diferite monturi pe cirlig(-fir,-inel etc.). Solubilitatea peletilor, este hotarita la 30-40 de minute, dar sa nu ne speriem de timpul relativ scurt, pentru ca de cele mai multe ori este de ajuns, pentru a obtine rezultate deosebite.

Se gaseste ambalat in: 500 g/punga

Se arată toate cele 3 rezultate