PRODUSE FLUO

FLUO-VIT MIX, se arata pe din afara, ca o nada de rand.Totusi, dupa amestecarea cu putina apa, devine de culoare galbena, care ajuns la locul nadit, formeaza un nor fluorescent, astfel poate atrage pestii si din departare.
FLUO-VIT DIP, se recomanda pentru imbibarea oricarei momeli de carlig.Odata cufundata in acest dip, momeala primeste un strat fluorescent, de aroma aleasa, ce atrage si mai tare, pestii din preajma.
FLUO-VIT SPRAY, care asemanator ca dipul, formeaza un strat, pe momeala de carlig, doar ceva mai subtire si totusi cu efect asemanator.
FLUO-VIT PASTA, este asemanator oricarei paste de pescuit,se modeleaza usor,se dizolva relativ repede si are o aroma foarte puternica.Ceea ce are in plus si il face diferit este culoarea din compozitie care intrata in apa isi degaja treptat culoarea din pasta si astfel formeaza in jurul ei un nor fluorescent.Se utilizeaza in primul rand in momitoare pentru pasta,peste alte momitoare ,arcuri sau pentru a „imbraca” alte momeli.
FLUO-VIT DUMBELL ,este un pelete pentru carlig care nu doar prin gust si miros ,dar si prin culoarea fluorescenta pe care o elimina poate atrage pestii.Norul rezultat din eliminare arata foarte bine ,dar totodata se elimina in apa si aroma specifica.Este Pop-Up,deci pluteste in apa.Datorita marimilor disponibile se poate folosi si la momitoarele method.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.