PRODUSE MAGIC METHOD

DOVIT MAGIC METHOD MIX este un produs mai imbunatatit al fostului „Method”. Este o nada omogena, cu granule fine, matasoase, ce ajunse in apa se desprind repede si atrag pestii din departare.Se gaseste in comert, ambalat in pungi practice, care se pot inchide prin netezire si astfel nada ramasa isi poate pastra calitatea, pana la pescuitul urmator.
BOILIES DOVIT MAGIC METHOD este defapt o tranzitie intre un boilies plutitor si unul scufundator.Este un boilies „usurat” care pluteste doar putin deasupra fundului apei si poate fi inhalat cu usurinta de catre pestii atrasi la locul de masa.Datorita tratamentului special, boilisul ajuns, la locul momit, incepe sa degaje stratul de pe suprafata facand efectul de nor, ceea ce coloreaza apa din preajma si astfel poate deveni mai batator la ochi, desigur pentru pestii din preajma si si din departare.
AROMA DOVIT MAGIC METHOD este o aroma lichida mai groasa, care dupa aplicare, nu se absoarbe imediat in nada din cosulet si ramane pe timp mai indelungat, pe suprafata acestuia.Din acest motiv se poate folosi si in apele mai adanci.Lichidele se gasesc in flacoane moderne-practice, cu capac „flipflop”, ce permite o adaugare usoara si precisa, se poate inchide ermetic si poate fi transportat cu siguranta, fara sa curga afara.
PELLETE DOVIT MAGIC METHOD 2MM este un micropellete de 2mm in 2 culori maro si negru,destinat in special momitoarelor method feeder.Este ambalat intr-o punga cu fermuar de 900gr.

Se arată 1–12 din 30 de rezultate

AROMA DOVIT LICHIDA MAGIC METHOD 100ML-ACID BUTIRIC CU PESTE

9.60 lei

AROMA DOVIT LICHIDA MAGIC METHOD 100ML-ANANAS CU PESTE

9.60 lei

AROMA DOVIT LICHIDA MAGIC METHOD 100ML-CAPSUNE CU PESTE

9.60 lei

AROMA DOVIT LICHIDA MAGIC METHOD 100ML-PORTOCALA CU PESTE

9.60 lei

AROMA DOVIT LICHIDA MAGIC METHOD 100ML-SCOICA VERDE

9.60 lei

AROMA DOVIT LICHIDA MAGIC METHOD 100ML-USTUROI CU MIGDALA

9.60 lei

BOILIES MAGIC METHOD 8MM -ANANAS CU PESTE

16.50 lei

BOILIES MAGIC METHOD 11MM-ACID BUTIRIC CU PESTE

16.50 lei

BOILIES MAGIC METHOD 11MM-ANANAS CU PESTE

16.50 lei

BOILIES MAGIC METHOD 11MM-CAPSUNA CU PESTE

16.50 lei

BOILIES MAGIC METHOD 11MM-PORTOCALE CU PESTE

16.50 lei

BOILIES MAGIC METHOD 11MM-SCOICA VERDE

16.50 lei