BOILIES PREMIUM 20MM – HAL-K

41.00 lei

Pe lângă făina de pește de înaltă calitate, acest boilies premium conține o cantitate mare de făină de crustacee (GLM), care este hrana de bază a tuturor crapilor. O altă componentă importantă este sarea, care modifică valoarea pH-ului apei din jurul momelii.

În stoc

Descriere

Descriere

BOILIES PREMIUM 20MM – HAL-K

Acest boilies cu aromă de peşte de calitate premium este asul echipei noastre de testare la boilies fierți. Pe lângă făina de pește de înaltă calitate, conține o cantitate mare de făină de crustacee (GLM), care este hrana de bază a tuturor crapilor.

Cu instinctele lor, crapii mari pot simți prezența făinii de crusacee de la distanță, iar când o găsesc, îl răsplătesc pe pescar cu o mușcătură tare. O altă componentă importantă este sarea, care modifică valoarea pH-ului apei din jurul momelii. Am lucrat doi ani pentru a compila proporțiile potrivite și a fost nevoie de nenumărate teste și de pescuit competitiv pentru a crea rețeta perfectă, și a vă putea oferi boilies-urile finale.

La fel ca și restul familiei, acest boilies începe să funcționeze foarte repede după ce intră în apă și revarsă substanțele aromatice. Aproape imbatabil în condiții obișnuite, dar şi în ape cu un conținut ridicat de crustacee chiar și în condiții competitive, putem obține rezultate bune utilizând-o.

Structura materială este suficient de grea pentru a rezista atacurilor peștilor mai mici și care așteaptă indivizi capitali. În combinație cu alte momeli plutitoare, (FLAT UP) pop-up, poate fi folosită eficient și într-o variantă de om de zăpadă.

Ambalare: 120g

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.