BOILIES PREMIUM 20MM – SPICY RED

41.00 lei

SPICY RED

Acest boilies tare conține o cantitate mare de Robin Red, care este un aditiv popular printre boilies-uri. Celelalte ingrediente sunt făină de pește și pudră de chili de înaltă calitate, cărora crapul mare nu le poate rezista.

Doar 1 rămase în stoc

Descriere

Descriere

BOILIES PREMIUM 20MM – SPICY RED

Lumea aromelor picante este aproape indispensabilă. Acest boilies tare conține o cantitate mare de Robin Red, care este un aditiv popular printre boilies-uri.

Celelalte ingrediente sunt făină de pește și pudră de chili de înaltă calitate, cărora crapul mare nu le poate rezista. Este de mult cunoscut faptul că crapii cu adevărat mari preferă aromele calde și picante, cu atât mai mult atunci când sunt așezați pe o bază cu adevărat substanțială, de pește. În acest caz, principalele probe s-au desfășurat și în condiții de competiție, iar Carp Rodeo desfășurat la Deseda a oferit echipei noastre un rezultat de primă clasă.

Nu contează pentru acest boilies dacă este pus în lacuri sau ape salbatice, datorită ingredientelor și conținutului de proteine, crapii mari îl identifică ca hrană aproape peste tot. Chiar dacă a fost fiert, începe să funcționeze imediat după ce a ajuns în apă și își varsă ingredientele atrăgătoare, dar putem accelera și mai mult procesul dacă îl înmuiem în prealabil înainte. Dacă aveți nevoie de un boilies picant de pește, atunci Spicy Red este alegerea porivită.

Ambalare: 120g

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.