Sold out

BOILIES SOLUBIL 22MM 1000 GR SCOPEX CU COCOS

54.00 lei

BOILIES SOLUBIL

Funcționarea boilies-urilor este în mod clar pentru pescuitul relativ rapid, deoarece dizolvarea lor, în funcție de temperatura apei, a durat de la două până la trei ore. Datorită dizolvării rapide, peștii care stau în zonă vor fi în curând gata de hrănire, iar gustul și aromele intens emanate îi vor stimula să se hrănească.

Stoc epuizat

SKU: DOV994 Categorii: , Producator:
Descriere

Descriere

BOILIES SOLUBIL 22MM 1000 GR SCOPEX CU COCOS

Anul trecut, compania noastră a introdus primele sale boilies-uri fierte, care au avut un succes uriaș în rândul pescarilor selectivi de crap și amur. În ultimul an, am lucrat continuu pentru a crea de asemenea boilies-urile noastre solubile. Nenumărate partide de teste, competiții și mulţi peşti capturaţi, am reușit să creăm familia de boiliesuri solubile care să satisfacă toate nevoile. Funcționarea boilies-urilor este în mod clar pentru pescuitul relativ rapid, deoarece dizolvarea lor, în funcție de temperatura apei, a durat de la două până la trei ore. Datorită dizolvării rapide, peștii care stau în zonă vor fi în curând gata de hrănire, iar gustul și aromele intens emanate îi vor stimula să se hrănească. Dimensiunea de 22 mm contribuie la selecția peștilor, astfel încât peștii mai mici care vin să se hrănească nu îl pot distruge. La aromatizarea boilies-urilor am ținut cont de dorințele pescarilor, astfel încât aromele populare boilies-urilor se regăsesc în această categorie.

Pe lacurile populate intens, noul nostru boilies solubil poate fi arma noastră secretă, deoarece în aceste ape crapul mare cât și amurul se hrănesc mult mai îndrăzneț și preferă momelile atractive, cu acțiune intensă. În ceea ce privește conținutul lor, au un conținut ridicat de carbohidrați, care este esențial pentru creșterea crapului și a amurului.

Ambalare: 1 kg

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.