BOILIES TARE 20MM 250 GR BARBEQUE DULCE

16.00 lei

Un boilies tare, birdfood, cu o valoare nutritivă foarte ridicată și echilibrate proteic. Datorită structurilor lor atent prelucrate, acestea au o funcționalitate continuă în apă.

În stoc

SKU: DOV744 Categorii: , , Producator:
Descriere

Descriere

BOILIES TARE 20MM 250 GR BARBEQUE DULCE

După mai bine de trei ani de pregătiri, Dovit Fishing a decis să intre pe marea piață a pescuitului la crap și am creat acest boilies pentru nadire tari. Crearea rețetelor a fost precedată de numeroase teste, iar boilies-urile finite au fost testate chiar și în condiții de concurs. Echipa noastră (Dovit Carp Team) a fost la RSD în 2021. Ei au terminat pe locul doi la CarpCup, ceea ce a fost un feedback grozav si ne-a confirmat ca suntem pe drumul corect.Fierte fiind, acestea conțin proporțiile potrivite de proteine, dar și o varietate de substanțe cărora crapul nu le poate rezista.
Aromele includ o linie dulce, mirositoare și condimentată, așa că trebuie doar să alegi.Cutia practică etanșă garantează păstrarea și prospețimea momelii.

Un boilies tare pe bază de birdfood (hrană pentru păsări). Fierte fiind, acestea conțin proporțiile potrivite de proteine, dar și o varietate de substanțe cărora crapul nu le poate rezista. Sunt realizate din mix de făinuri cerealiere, au o aromă intensă ce poate fi reperată cu ușurință de către crapi, cu o valoare nutritivă foarte ridicată și echilibrate proteic. Trăsătura dominantă a boilies-urilor de nădire concepute de către noi o reprezintă faptul că acestea nu se destramă nici după două zile de la înmuiat. În plus, datorită structurilor lor atent prelucrate, acestea au o funcționalitate continuă în apă. Se pot utiliza când temperatura apei este de minimum 0(zero) grade.

Ambalaj: 0.250kg/pungă

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.