Sold out

CARP JUICE SCOICA 400ML

31.00 lei

CARP JUICE

Caracteristica sa principală este că este prietenos cu PVA, astfel încât poate fi utilizat eficient nu numai în săculeţ solubil, momitoare, ci și în pescuitul la boilies. Poate fi folosit pentru a aroma în continuare orice pelete, semințe sau amestec fiert și poate fi oferit în dispozitive PVA, sub formă de stick-mix.

Stoc epuizat

SKU: DOV936 Categorii: , Producator:
Descriere

Descriere

CARP JUICE SCOICA 400ML

Cu această familie de arome, am creat un aditiv universal care are nenumărate utilizări. Caracteristica sa principală este că este prietenos cu PVA, astfel încât poate fi utilizat eficient nu numai în săculeţ solubil, momitoare, ci și în pescuitul la boilies. Poate fi folosit pentru a aroma în continuare orice pelete, semințe sau amestec fiert și poate fi oferit în dispozitive PVA, sub formă de stick-mix. Aromele conțin o doză uriașă de substanțe aromatizante cărora crapul și amurul  nu le pot rezista și sporesc și mai mult atractivitatea materialelor furajere pe care le oferim.

Primăvara au funcționat cel mai bine aromele de fructe dulci, dar vara, în apă încălzită, versiunile mai puturoase au fost mai eficiente. În timpul ambalării, am acordat o atenție deosebită pentru a ne asigura că sticlele ocupă puțin spațiu și că aromele puternice pot fi livrate în siguranță și fără picurare. La crearea aromelor, am ținut cont de combinațiile de arome sugerate de clienții noștri, pe care ei înșiși le folosesc cu plăcere și, în același timp, au funcționat cu o eficiență perfectă chiar și în timpul pescuitului de probă. În ceea ce privește utilizarea sa, nu recomandăm diluarea acestuia în continuare, dar este cel mai eficient atunci când este turnat în materialul de alimentare, boilies-uri sau peleți.

Ambalare: 400 ml

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.