CARP WAFTERS DUMBELL 14MM – SPICY CARP

20.00 lei

WAFTERS DUMBELL 14MM-solubil

Stratul exterior al acesui  carp wafters solubil devine gelatinos în funcție de temperatura apei, accelerând astfel scurgerea aromei şi în același timp, înlătură suspiciunea crapului mare. Ca urmare a dizolvării, miezul interior al momelii rămâne tare, astfel încât poate fi oferit fie pe firul de păr, fie înfipt pe un spin de momeală.

În stoc

Descriere

Descriere

CARP WAFTERS DUMBELL 14MM – SPICY CARP

Pescuitul cu momitor este din nou foarte popular, iar pescarii sunt în căutarea unor wafters-uri mai mari. Momeala mai mare ajută la selectarea celor mai mari dintre crap și amur  și, de asemenea, protejează împotriva atacurilor plăticii. Stratul exterior al acesui  carp wafters solubil devine gelatinos în funcție de temperatura apei, accelerând astfel scurgerea aromei şi în același timp, înlătură suspiciunea crapului mare. Dacă vrem să grăbim procesul de prindere, atunci merită să înmuiați în prealabil momeala într-un vas cu apă în timpul pescuitului, astfel încât procesul de dizolvare să poată începe la momeală. Ca urmare a dizolvării, miezul interior al momelii rămâne tare, astfel încât poate fi oferit fie pe firul de păr, fie înfipt pe un spin de momeală. Momelile perfect echilibrate ies în evidenţă din momitor şi chiar şi cea mai mică aspiraţie a peştelui va aduce cârligul în gură.

Aceste wafters-uri  pot fi folosite singure sau suplimentate cu alte momeli pentru crap. În ceea ce privește aromele, acestea sunt aceleași cu aromele familiei de nade seria CRAP, așa că puteți găsi și arome dulci, mirositoare și de pește. În timpul pescuitului nostru de probă, nu numai pescarii de momitor, ci și pescarii de boilies l-au folosit cu succes în diferite situații. Dacă doriţi să pescuiți la crap mai mare într-un loc în care există mulțe exemplare de peşti mai mici, Carp Wafters solubil este alegerea perfectă.

Dimensiunea recomandată a cârligului pentru momeală este de 8-10. În acest caz, cârligul rămâne pe fundul patului și momeala va fi critic echilibrat.

Ambalare: 25g

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.