CRUSHED WAFTERS 8MM – PIPER CU SCOICA

22.00 lei

CRUSHED WAFTERS

Microgranulele bogate în proteine ​​ale amestecului de method deja cunoscută ,au fost adăugate la reteta de momeala crescându-i astfel atractivitatea. Aceste granule, pe lângă aromă, dau un caracter de pește wafters-urilor. Exteriorul momelilor se dizolvă puțin și acest lucru poate duce la separarea boabelor.

În stoc

Descriere

Descriere

CRUSHED WAFTERS 8MM – PIPER CU SCOICA

Mixurile cu elemente zdrobite sunt foarte populare în rândul pescarilor și, încurajați de acest lucru, am creat propria noastră momeală pentru această familie de amestecuri crushed. Microgranulele bogate în proteine ​​ale amestecului de method deja cunoscută ,au fost adăugate la reteta de momeala crescându-i astfel atractivitatea. Aceste boabe sunt ușor vizibile pe momelile de culoare deschisă, care se armonizează cu culoarea bazei a momelii. Aceste granule, pe lângă aromă, dau un caracter de pește wafters-urilor. Aromele sunt aceleași cu aromele populare ale amestecurilor de nade din familia CRUSHED METHOD, așa că putem găsi ceva potrivit pentru fiecare anotimp și situație.

La echilibrarea momelii, am acordat o atenție deosebită echilibrării perfecte, astfel încât prin folosirea cârligului și a spinului de momeală potrivite, wafters-ul se înclină în sus și se mișcă în direcția celei mai mici aspirații a peștelui. Structura materială a wafters-urilor este suficient de flexibilă, dar în același timp, miezul lor este dur, astfel încât spinul de momeală să poată fi primit cu ușurință, dar să nu cadă în timpul drilului.

Exteriorul momelilor se dizolvă puțin și acest lucru poate duce la separarea boabelor, ceea ce îi crește foarte mult capacitatea de atracţie şi deprindere. Pescarii noștri de testare îl folosesc cu succes nu numai la method feeder, ci și cu momitor, şi care se menține în condiții competitive în orice moment.

Ambalare: 18g

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.