GLM 220GR

49.00 lei

Glm a devenit unul dintre preferatele pescarilor pentru că, pe lângă conținutul de proteine, oferă o combinație echilibrată de vitamine, minerale, acizi grași și betaină necesară peștilor.

În stoc

SKU: DOV147 Categorii: , , Producator:
Descriere

Descriere

GLM 220GR

Midia cu buze verzi este cultivată în cea mai mare cantitate în Noua Zeelandă, iar utilizarea sa primară este în industria alimentară și producția farmaceutică. Baza acestuia din urmă este că conține substanțe antiinflamatoare naturale. Cu toate acestea, a devenit unul dintre preferatele pescarilor pentru că, pe lângă conținutul de proteine, oferă o combinație echilibrată de vitamine, minerale, acizi grași și betaină necesară peștilor.

În plus, toate acestea sunt combinate cu un miros caracteristic, care amintește oarecum de făina de calmar. Produsul este produs prin liofilizare și măcinare cu dioxid de carbon și vine la noi într-un ambalaj de plastic de 5 kg, care etanșează aroma. Deoarece praful expus la aer liber absoarbe conținutul de umiditate atmosferică, este recomandabil să îl depozitați într-un ambalaj sigilat corespunzător. În ceea ce privește dozajul, unele surse recomandă amestecarea până la 10% din substanța uscată, dar în sursele engleze am găsit valori care nu depășesc 5%, așa că recomandăm aceasta ca direcție de urmat.

Ambalaj: 220g/pungă

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.