Sold out

NADA BISCUITI (CULOARE NEAGRA) pt apa rece 3kg

34.00 lei

O nada cu aroma pregnanta de biscuiti cu un continut bogat de csl , ceea ce il face foarte atractiv pentru pesti in perioada cu ape reci si nu numai.

Stoc epuizat

SKU: DOV931 Categorie:
Descriere

Descriere

NADA BISCUITI (CULOARE NEAGRA) pt apa rece 3kg

Când apele noastre  încep să se răcească, peștii primesc un semnal clar că trebuie să înceapă să se pregătească pentru sezonul de iarnă. În astfel de cazuri, preferă materii prime furajere cu un conținut ridicat de proteine ​​sau aminoacizi, a căror prezență o simt cu instinctele lor.
Componenta principală a amestecurilor de apă rece pe care le oferim (ambalaj negru) este CSL (Corn Steep Liquor), care conține mai mulți aminoacizi și stimulează peștii să se hrănească chiar și toamna și iarna. Lumea aromelor astringente ale amestecurilor este clar separată de versiunile de vară, motiv pentru care chiar și crapului mai mare le place să-l mănânce, indiferent de aromă.
Se recomandă umezirea de două ori în timpul amestecării, deoarece CSL absoarbe umezeala cu o ușoară întârziere, iar pentru a obține consistența perfectă este indicat să se lase să se odihnească 5-10 minute după prima umezire, iar apoi să se ajusteze consistența finală cu un pulverizator și udare atentă.
Dimensiunea granulelor materiilor prime furajere îl face potrivit pentru toate tipurile de utilizare, de la pescuitul cu momitor până la method feeder.
Este la fel de eficient în răcirea și încălzirea apei, dar poate fi folosit în siguranță și vara.
Aromele incluse sunt dulci, fructate, picante și mirositoare (pește).

Ambalare: 1 kg/punga

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.