NADA OPTIMUM METHOD USTUROI CU PAINE

14.00 lei

Este un amestec pentru method cu adevărat bun, astfel nu aveți nevoie de mult. Aceste pachete mici, economice din toate punctele de vedere, conțin toată experiența pe care am dobândit-o de-a lungul multor ani cu privire la rețeta unei bune nade.

În stoc

SKU: DOV167 Categorii: , , Producator:
Descriere

Descriere

NADA OPTIMUM METHOD USTUROI CU PAINE

Este un amestec pentru method cu adevărat bun, astfel nu aveți nevoie de mult. Aceste pachete mici, economice din toate punctele de vedere, conțin toată experiența pe care am dobândit-o de-a lungul multor ani cu privire la rețeta unei bune nade. Purtători de proteine ​​de calitate, gust puternic, dizolvare explozivă și culori atractive. Amestecul conține doar făină de pește de înaltă calitate, iar pe aceasta se bazează diversele ingrediente. În timpul testelor, în mai multe cazuri, am prins mai mult de o sută de kilograme cu o singură pungă, ceea ce a fost un feedback grozav de la crapi că le place foarte mult acest amestec.

Ambalajul vine cu fermoar gen sigil , pentru a păstra aroma conținutului.

Datorită granulației fine , putem folosi această nadă pudră , presărată peste peleții deja umectați sau peste porumb si toate acestea folosite pe momitor sau chiar method.

Cu siguranță nici măcar un pește nu va rezista acestui mix.

Ambalaj: 500g/pungă

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.