NADA PREMIUM CANAL

25.00 lei

Nada premium Canal nu conține arome artificiale, gustul și mirosul sunt date de aroma caracteristică semințelor prăjite și coriandru.

Îl recomandăm în mod special pentru situații de competiție, întrucât este bine cunoscut cât de sensibil reacționează peștii care trăiesc în canale la marea armată de pescari

În stoc

SKU: DOV125 Categorii: , , Producator:
Descriere

Descriere

NADA PREMIUM CANAL

Pescuitul cu succes al canalelor și al apelor cu curgere lentă necesită un amestec în care particulele rezistă mișcării continue a apei și țin peștii care se hrănesc pe loc. Acest mix special constă din componente pe care peștii pașnici ai canalelor, de la platică la crap, le place să le mănânce, dar îndeplinesc cerințele deja descrise mai sus. Nada nu conține arome artificiale, gustul și mirosul sunt date de aroma caracteristică semințelor prăjite și coriandru.

Îl recomandăm în mod special pentru situații de competiție, întrucât este bine cunoscut cât de sensibil reacționează peștii care trăiesc în canale la marea armată de pescari, am reușit să înregistrăm multe succese în competițiile desfășurate pe canalul Dömsödi. In timpul amestecarii se recomanda umezirea de mai multe ori pentru ca granulele sa absoarba lichidul uniform, si adaugarea de seminte mici sau materie vie in functie de tipul de apa si de pestele tinta. De dragul succesului, este esențial să sitați nada dupa umectare.

Ambalaj: 1 kg/pungă

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.