NADA PREMIUM COMPETITION BREAM

25.00 lei

 

Toate furajele pentru plătică se bazează pe semințe oleaginoase. Acest lucru este esențial pentru hrănirea platicii cu digerare rapidă, astfel că nici noi nu am omis-o. Acest material furajer cu granulație fină este ideal în toate zonele de apă în care se găsește plătica, chiar și în condiții competitive.

În stoc

SKU: DOV265 Categorii: , Producator:
Descriere

Descriere

NADA PREMIUM COMPETITION BREAM

Toate furajele pentru plătică se bazează pe semințe oleaginoase. Acest lucru este esențial pentru hrănirea platicii cu digerare rapidă, astfel că nici noi nu am omis-o. I-am asigurat o aromă dulce potriviă special pentru plătică, care a funcţionat perfect în timpul probelor şi competiţiilor. Acest material furajer cu granulație fină este ideal în toate zonele de apă în care se găsește plătica, chiar și în condiții competitive.

Atunci când amestecați, asigurați-vă că amestecul nu este prea lipicios, deoarece este o condiție esențială pentru pescuitul reușit al plăticii ca furajele să formeze norul corespunzător. Într-o situație de competiție, pentru a obține efectul perfect, vă recomandăm să adăugați argilă.

Nada Premium Competition Bream atrage perfect plătica chiar şi în apa rece, drept dovadă, pescarii noştri de competiţie l-au folosit cu mare succes la mai multe concursuri de plătică desfaşurate iarna, şi au adus acasă şi cupele pentru cei mai buni pescari.

Nu necesită aromatizare suplimentară, dar prin adăugarea unui îndulcitor, aromele sunt mai eficiente. Umectarea în mai multe etape este esenţială, astfel încât componentele să se absoarbă suficient, iar după aceea, cernerea este esențială. Dacă doriți să prindeți plătici deosebit de mari, merită să îmbogățiți amestecul cu râme tăiate înainte de incărcare.

Ambalare: 1 kg/pungă

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 1.01 kg
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.