NADA PREMIUM COMPETITION CARP

25.00 lei

NADA PREMIUM

Ingredientele sale includ derivaţi ​​selectaţi de porumb şi o cantitate mare de TTX, ca să le menionăm doar pe cele mai importante. Materialul furajer conține, de asemenea, o cantitate mare de pesmet englezesc scufundător colorate, care se scufundă, astfel încât să fie clar vizibil pe patul de nadă și, de asemenea, crește foarte mult puterea de atracţie.

În stoc

SKU: DOV775 Categorii: , Producator:
Descriere

Descriere

NADA PREMIUM COMPETITION CARP

În pescuitul la feeder, este foarte dificil să selectați dimensiunea peștelui, iar un material de furaj greu și cu granulație grosieră este o condiție aproape esențială. Amestecul Premium Carp știe exact acest lucru, iar boabele sale grosiere atrag crapii mai mari. Ingredientele sale includ derivaţi ​​selectaţi de porumb şi o cantitate mare de TTX, ca să le menionăm doar pe cele mai importante. Materialul furajer conține, de asemenea, o cantitate mare de pesmet englezesc scufundător colorate, care se scufundă, astfel încât să fie clar vizibil pe patul de nadă și, de asemenea, crește foarte mult puterea de atracţie. Conform experienței noastre, aroma naturală este un avantaj în condiții de concurență, așa că nu am folosit nicio aromă, dar acest lucru nu îl împiedică pe pescar să-i adauge mai multă aromă după propriul gust și experiență. În timpul pescuitului de probă, am reușit în cea mai mare parte să-l folosim excelent în lunile de vară, dar în cazul apei în răcire, putem mări eficacitatea amestecului folosind pudră de vopsea neagră și ceva îndulcitor.

Datorită granulelor grosiere, recomandăm amestecarea acestuia cu o jumătate de oră înainte de începerea pescuitului, pentru ca granulele să fie suficient absorbite. Pe lângă pescuitul la crap, conform experienței noastre, cu adaos de aromă mirositoare potrivită și porumb fermentat, poate fi folosit și pentru pescuitul amurului. Folosind o sită cu o structură de plasă fină, boabele măcinate pot fi cernute, iar amestecurile stick pot fi făcute din ingredientele grosiere rămase mai sus, pentru utilizare în dispozitivele PVA.

Ambalare: 1 kg/pungă

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 1.01 kg
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.