NADA PREMIUM INSECT BREAD

31.00 lei

NADA PREMIUM

Acest furaj conține o cantitate mare de făină de insecte, pe care peștii o identifică în mod clar ca hrană. Conținutul ridicat de proteine ​​al făinii de insecte, precum și aditivii și aromele adăugate, formează un amestec cu totul special, care aduc nenumărate întrebuințări. Granulația sa fină îl face perfect potrivit pentru utilizarea in method feeder.

În stoc

SKU: DOV528 Categorii: , Producator:
Descriere

Descriere

NADA PREMIUM INSECT BREAD

Toți peștii pașnici sunt cunoscuți că mănâncă gândaci și insecte, care de obicei cad în apă din copacii și tufișurile de pe mal. Acest furaj conține o cantitate mare de făină de insecte, pe care peștii o identifică în mod clar ca hrană. Conținutul ridicat de proteine ​​al făinii de insecte, precum și aditivii și aromele adăugate, formează un amestec cu totul special, care aduc nenumărate întrebuințări. Granulația sa fină îl face perfect potrivit pentru utilizarea in method feeder, dar cu adăugarea de materiale cu granulaţie mare și material viu, este extrem de eficient și în cazul momitoarelor.

În timpul testelor, am reușit să prindem nenumărați crapi, dar întrucât conține o cantitate mare de turtă dulce măcinată, este potrivit și pentru pescuitul de plătică și caras. In timpul amestecarii este indicat ca umectarea să se facă în mai multe etape pentru ca aderenţa amestecului sa fie ideala. Datorită conținutului de turtă dulce, materialul furajer este mai lipicios decât de obicei, așa că merită să adăugați apă treptat pentru a asigura o aderență adecvată. Culoarea sa naturală îi permite să fie colorat în continuare, astfel încât poate fi închis în lunile de iarnă, eliminând astfel suspiciunea peştelui. Nada are o aromă de scopex și scorțișoară, care este în întregime de patru sezoane și populară cu toți peștii pașnici.

Ambalare: 1 kg/pungă

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 1.01 kg
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.