NADA PREMIUM METHOD CARP

25.00 lei

NADA PREMIUM

Amestecul conține o cantitate mare de pesmet englezesc viu colorat, ceea ce este o garanție că va atrage atenția peștilor de pe vad, dar după ce a ajuns în apă, norul strălucitor de nor va atrage și atenția. Când vine vorba de aromatizare, ne-am abătut de la tradiție și am folosit o aromă de rom cu ciocolată picantă, ceea ce o face cu adevărat specială.

În stoc

SKU: DOV787 Categorii: , Producator:
Descriere

Descriere

NADA PREMIUM METHOD CARP

Pe lângă amestecurile cu făină de pește, aveți nevoie de amestecuri pe bază de carbohidrați și care nu conțin proteine ​​animale. Acest amestec method cu granulație mică este un material furajer cu un gust și un conținut deosebit, care a fost eficient nu numai în pescuitul de zi cu zi, ci și în pescuitul competitiv. Punem ingredientele și diferitele arome pe o bază substanțială de biscuiți, căreia pur și simplu crapul și plătica nu pot rezista. Amestecul conține o cantitate mare de pesmet englezesc viu colorat, ceea ce este o garanție că va atrage atenția peștilor de pe vad, dar după ce a ajuns în apă, norul strălucitor de nor va atrage și atenția. Când vine vorba de aromatizare, ne-am abătut de la tradiție și am folosit o aromă de rom cu ciocolată picantă, ceea ce o face cu adevărat specială. Daca pescuieşti la crap, ar trebui să foloseşti unul puţin mai lipicios, dar dacă peştele ţintă este plătica sau carasul, este mai bine să-l amesteci cu pământ umed. Datorită culorii şi gustului amestecului, este complet în patru anotimpuri, deci poate fi folosit cu mare eficienţă chiar şi în apa rece.

Pe scurt: dacă aveți nevoie de un amestec method deosebit de dulce, picant, cu granulație fină, atunci Method Carp este cea mai bună alegere.

Ambalare: 1 kg/pungă

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 1.01 kg
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.