NADA PREMIUM TOKI

25.00 lei

Crapii preferă mulți purtători de proteine, dar printre ei făina din semințe de dovleac este una căreia pur și simplu nu-i pot rezista. Astfel in aceasta nada premium am inclus acest ingredient, bogat în vitamine, uleiuri și minerale, care satisface toate nevoile lor.

În stoc

SKU: DOV122 Categorii: , , Producator:
Descriere

Descriere

NADA PREMIUM TOKI

Crapii preferă mulți purtători de proteine, dar printre ei făina din semințe de dovleac este una căreia pur și simplu nu-i pot rezista. Acest ingredient, bogat în vitamine, uleiuri și minerale, satisface toate nevoile lor. Ani de zile, făina de semințe de dovleac a fost un ingredient secret al pescarilor de competiție, dar astăzi a ajuns la îndemâna oricui și ne-am pregătit și propriul amestec, din care nu am cruțat acest ingredient grozav. Materialul furajer a fost plasat pe o bază de porumb și amestecat cu diverse proteine ​​vegetale și stimulatori ai poftei de mâncare. În timpul testelor, a avut rezultate remarcabile și la competițiile naționale, dar chiar și acolo unde domină de obicei nadele din făină de pește.

Asta mai dovedeste ca crapii recunosc mancarea de care au nevoie si nu trebuie sa crezi ca poti avea succes doar cu vechile nade. După amestecare, obținem un amestec foarte plăcut la atingere, catifelat, care poate fi oferit folosind aproape orice metodă. Am înregistrat capturi foarte frumoase la method,coșuleț și momitor. Culoarea sa deschisă îl face cu adevărat atrăgător mai ales în lunile de vară, dar cu apă răcită poate fi folosit până la îngheț adăugând niște colorant închis la culoare. Datorita gustului sau natural, il poti adapta la gustul si experienta ta cu orice aroma iti place.

Ambalaj: 1 kg/pungă

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.