PELETE PT. STURION

39.00 lei

Pachetul de pelete pentru sturion pe care îl oferim  pe lângă conținutul concentrat de făină de pește și ulei de pește, aceștia sunt înmuiați în ulei de somon.

În stoc

SKU: DOV131 Categorii: , , Producator:
Descriere

Descriere

PELETE PENTRU STURION

Este greu de găsit un lac în Ungaria unde sturionii să nu fie prezenți. Aceștia sunt pești cu o alimentație specială, astfel că și în timp ce se plimbă de-a lungul coastei, au o căutare de hrană intensă chiar și în apă rece. În ceea ce privește obiceiurile alimentare, sunt omnivori, dar experiența a arătat că cel mai bine sunt înșelați cu momelile pe bază de pește și pelete bogate în proteine ​​și ulei.

O caracteristica specială a pachetului de pelete pentru sturion pe care îl oferim este că, pe lângă conținutul concentrat de făină de pește și ulei de pește, aceștia sunt înmuiați în ulei de somon, care, prin unicitatea sa astringentă, îl face aproape inevitabil pentru  sturion. Uleiul de somon nu îngheață nici în apa rece, așa ca are un efect ispititor chiar și iarna. Pescuitul la sturioni este o alternativă excelentă în momentul .când crapul se află la depunere.

Ambalare: 900g/pungă

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.