PELLET MIX AQUA NATURE + SUMMER

27.00 lei

În amestecul nostru de pellet Aqua Nature + Summer, am selectat peleți care, pe de o parte, atrag crapii ca un magnet cu conținutul lor ridicat de proteine ​​și minerale, iar pe de altă parte, dimensiunea peletelor are și un efect selectiv.

În stoc

SKU: DOV337 Categorii: , , Producator:
Descriere

Descriere

PELLET MIX AQUA NATURE + SUMMER

Perioada de vară este aproape de neimaginat fără pelete naturale cu aromă de pește. În amestecul nostru de pelete Aqua Nature + Summer, am selectat peleți care, pe de o parte, atrag crapii ca un magnet cu conținutul lor ridicat de proteine ​​și minerale, iar pe de altă parte, dimensiunea peletelor are și un efect selectiv. Pe lângă peleții de bază de doi milimetri, am adăugat o cantitate mare de boabe de trei și patru milimetri, care, conform observațiilor și experienței noastre, îl mențin pe loc și prinde și crapi mari.

Recomandăm cu tărie utilizarea acestuia în locurile în care trăiesc un număr mare de crapi capitali, dar indivizii mai mici le perturbă captura. Amestecul de peleți nu a primit nicio aromă, gustul și mirosul puternic sunt asigurate doar de ingredientele sale naturale și făina de pește. Pentru a înmuia uniform peletele, vă recomandăm să le umeziți treptat în mai multe etape, asigurându-vă că și boabele mai mari absorb suficient lichid pentru o aderență adecvată și o descompunere optimă. Mixul de pelete Aqua Nature Plus Summer poate fi folosit eficient din perioada de incalzire (aprilie-mai) pana la debutul toamnei (octombrie-noiembrie), dar in timpul testelor a facut surprize si in primele saptamani de iarna.

Ambalaj: 800g/pungă

 

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.