PESMET PENTRU PELETE FICAT

14.00 lei

Pesmetul de pelete pe care îl oferim nu numai că oferă o aromă suplimentară și un reglaj de culoare peletelor deja înmuiati, dar le oferim și purtători de proteine ​​de înaltă calitate, care sporesc și mai mult atractivitatea momelii. Aceste ingrediente sunt diverse făinuri de pește și aditivi pe care crapul le va aprecia și vom avea trăsături mai multe.

În stoc

SKU: DOV797 Categorii: , , Producator:
Descriere

Descriere

PESMET PENTRU PELETE FICAT

Marea majoritate a pescarilor de method preferă de multă vreme micro peleții cu conținut ridicat de proteine, dar lucrurile pot fi întotdeauna îmbunătățite. Pesmetul de pelete pe care îl oferim nu numai că oferă o aromă suplimentară și un reglaj de culoare peletelor deja înmuiati, dar le oferim și purtători de proteine ​​de înaltă calitate, care sporesc și mai mult atractivitatea momelii. Aceste ingrediente sunt diverse făinuri de pește și aditivi pe care crapul le va aprecia și vom avea trăsături mai multe. Este extrem de usor de folosit, intrucat tot ce trebuie sa faci este să înmoi peletele si sa presari deasupra pesmetul pentru pelete.

După o amestecare temeinică, merită să-l lași să se odihnească câteva minute pentru ca boabele de pesmet să fie suficient umezite, iar apoi, dacă amestecul o cere, poți ajusta consistența perfectă stropind apoi cu apă. Pesmetul pentru pelete a fost testat continuu în condiții competitive și multe succese pot fi atribuite acestui aditiv simplu, dar foarte eficient. Pesmetul pentru pelete atrage peștii nu numai prin conținutul său, ci și cu un stimul vizual, deoarece scoate un nor foarte spectaculos, colorat după intrarea în apă, care ademenește rapid peștii din apropiere să se hrănească. Printre arome, puteți găsi de toate, de la dulce la deosebit de mirositor, așa că trebuie doar să o alegeți pe cea potrivită.

Ambalaj: 100g/pungă

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.