PLIC JOKER WAFTERS DUO 5MM – KRILL CU USTUROI

8.00 lei

WAFTERS DUO 5MM

Flotabilitatea sa este de așa natură încât atunci când se folosește cârligul potrivit se vor ridica de pe fundul patului de nadă pentru a facilita observarea de către peşti și, de asemenea, se deplasează în direcția celei mai mici aspirații a peștelui.

În stoc

SKU: DOV974 Categorii: , Producator:
Descriere

Descriere

PLIC JOKER WAFTERS DUO 5MM – KRILL CU USTUROI

După cum sugerează și numele, această momeală este un adevarat Jolly Joker. Acest wafter critic echilibrat si- a fost dovedit eficacitatea  în nenumărate competiții și a ajutat concurenții noștri să obțină rezultate din ce în ce mai bune. Flotabilitatea sa este de așa natură încât atunci când se folosește cârligul potrivit se vor ridica de pe fundul patului de nadă pentru a facilita observarea de către peşti și, de asemenea, se deplasează în direcția celei mai mici aspirații a peștelui. Momelile multicolore nu mai sunt necunoscute printre pescari astfel că ele sunt folosite cu plăcere.

Wafters-urile pe care le oferim au combinații interesante de culori și arome  ce au funcționat bine în timpul testelor și au apărut nenumărate astfel de situații când trebuia să se ajungă la aceste momeli. Pe lângă versiunile de opt milimetri, am produs și o serie de cinci milimetri, care de asemenea, ajută la obținerea unei mușcături într-o situație dificilă, precum și în timpul pescuitului în apă rece, când pot fi folosite doar cârligele cele mai mici iar această versiune mai mică este o alegere excelentă. Wafters-ul mai mic ar trebui să fie oferit pe un spin mai scurt. Aceste momeali sunt făcute să fie folosite în toate cele patru sezoane, așa că poate fi folosit eficient pe tot parcursul anului.

Ambalare: 10g

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.