SLOW SINKING WAFTERS 8MM – SWEET

22.00 lei

WAFTERS 8MM

Cu ajutorul acestor momeli, putem rafina montura la extrem, crescând astfel numărul de mușcături în situațiile în care peștii sunt extrem de suspicioși sau sub presiune mare.Puteți găsi două culori într-o cutie, ceea ce vă oferă mai multe opțiuni în cazul în care trebuie schimbat ceva. Printre arome le găsiți pe cele dulci, mirositoare și de pește

În stoc

Descriere

Descriere

SLOW SINKING WAFTERS 8MM – SWEET

Există situații în care aveți nevoie de o momeală ușoară, dar care nu ridica spinul cu care este legat, deci nu este critic echilibrat. Acesta este cazul, de exemplu, atunci când peștii sensibili sunt deranjați de dimensiunea mare a cârligului și trebuie să fie reglați fin. În această situație, dacă cârligul este mic și ușor, momeala noastră își va pierde caracterul de wafters iar cârligul şi spinul ar fi ridicate pe toată lungimea. Această momeală conține exact cantitatea potrivită de material plutitor destinat plutirii, ceea ce înseamnă că încă se scufundă încet până pe fundul patului, dar stă acolo complet fără greutate și se mișcă în direcția cea mai mică a aspirației  peștelui. Cu ajutorul acestor momeli, putem rafina montura la extrem, crescând astfel numărul de mușcături în situațiile în care peștii sunt extrem de suspicioși sau sub presiune mare.

Puteți găsi două culori într-o cutie, ceea ce vă oferă mai multe opțiuni în cazul în care trebuie schimbat ceva. Printre arome le găsiți pe cele dulci, mirositoare și de pește, ceea ce ne asigură că îl putem găsi pe cel potrivit pentru fiecare situație. Ambele culori au aceeași aromă într-o cutie. Structura materială a momelii este de așa natură încât poate fi oferită pefirul de  păr sau pe un spin de momeală. Pe parcursul testelor s-a dovedit a fi extrem de atrăgătoare nu doar cu method feeder, ci și cu momitor, iar în acest caz, se știe că peștele nu ia momeala la întâmplare, ci o alege în timpul hrănirii.

Ambalare: 18g

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.