WOW (WASHED OUT WAFTERS) 8MM – KRILL

22.00 lei

Wafters-urile WOW sunt critic echilibrat și atunci când sunt folosite cu cârligul potrivit, se vor ridica de pe fundul patului pentru a facilita observarea peștilor și a se îndrepta în direcția celei mai mici aspirații. Mai multe culori din interiorul cutiei înseamnă mai multe posibilități.

În stoc

Descriere

Descriere

WOW (WASHED AUT WAFTERS) 8MM – KRILL

Nu există încă o explicație științifică pentru aceasta, dar există situații în care peștii sunt deranjați de culori strălucitoare. În acest caz, trebuie să ajungem la momeli care arată bine pe patul de nadă, dar culoarea lor nu deranjează peştii. Exemplele includ balastierele cu apă limpede, unde nu este neapărat necesară o colorare strălucitoare, dar chiar și în condiții competitive, această momeală poate oferi soluția.

În cutie, am pus culorile populare pe care pescarii de feeder  le place să le folosească, dar aceste culori caracteristice apar într-un ton mai deschis pe suprafața nadită.

Wafters-urile WOW sunt critic echilibrat și atunci când sunt folosite cu cârligul potrivit, se vor ridica de pe fundul patului pentru a facilita observarea peștilor și a se îndrepta în direcția celei mai mici aspirații. Mai multe culori din interiorul cutiei înseamnă mai multe posibilități, deoarece cu schimbarea potrivită, putem afla rapid care dintre ele funcționează mai bine într-o anumită zi sau tip de apă. Am testat continuu această momeala  in conditii competitive, iar in 2022 ii putem mulţumi pentru nenumarate cupe. De aici si numeleWOW. Aromele includ atât arome dulci, mirositoare, cât și fructe, așa că trebuie doar să o alegeți pe cea potrivită.

Ambalare: 18g

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.