NADA CRAP LAKE CARP

19.00 lei

Aceasta nada crap lake este recomandat în primul rând celor care pescuiesc în ape statatoare( lacuri). Nada constă din diverși derivați de porumb, pe care peștii pașnici care trăiesc în mediul lor natural nu le vor ignora.

În stoc

SKU: DOV130 Categorii: , , Producator:
Descriere

Descriere

NADA CRAP LAKE CARP

Acest amestec este recomandat în primul rând celor care pescuiesc în ape statatoare( lacuri). Nada constă din diverși derivați de porumb, pe care peștii pașnici care trăiesc în mediul lor natural nu le vor ignora. Pentru aromatizare am ales un amestec de esente in care caracterul de usturoi este foarte dominant, asa ca crapul si platica il pot mirosi de departe, îar când sunt pregătiți , cu siguranță veți avea trăsături frumoase.

Granulația sa medie se adaptează la toate tipurile de pescuit, astfel încât poate fi folosit practic la orice tip de pescuit. În timpul testelor, peștele țintă a fost în principal crapul, dar nenumărați carași și plătici mari au fost atrași și de acest amestec. Nada conține o cantitate mare de ttx, ceea ce crește capacitatea de absorbție a apei. Prin urmare, și în acest caz, merită să efectuați umezirea în mai mulți pași. Efectul ispititor poate fi sporit și mai mult prin adăugarea de porumb dulce, viermișori și alți aditivi.

Ambalaj: 1 kg/pungă

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.