NADA CRAP RIVER CARP

19.00 lei

Pentru pescuitul în râu, aveți nevoie de o momeală grosieră și de dimensiuni grele care va lupta împotriva curentului apei râului și va rămâne pe loc până la sosirea peștilor. Aceasta nada crap conține o mulțime de componente care sunt inevitabile pentru crapul care trăiește în apa sălbatică.

În stoc

SKU: DOV129 Categorii: , , Producator:
Descriere

Descriere

NADA CRAP RIVER CARP

Pentru pescuitul în râu, aveți nevoie de o momeală grosieră și de dimensiuni grele care va lupta împotriva curentului apei râului și va rămâne pe loc până la sosirea peștilor. Acest amestec conține o mulțime de componente care sunt inevitabile pentru crapul care trăiește în apa sălbatică. Porumb crăpat și presat, firimituri englezești scufundatoare și purtători de proteine ​​care îi cresc valoarea conținutului. Exemplele includ făină de pește și făină GLM (midii cu buze verzi).

Aceste ingrediente crează un amestec pe care crapul sălbatic nu îl va ignora.Umectarea trebuie facută cu o ora – doua înainte de începerea partidei de pescuit , deoarece toate particulele trebuie să fie umectate bine , astfel incât curenții apei să nu le poată purta în toate părțile.

Pentru o zi de pescuit , este suficient să umectezi 2-3 kg de nadă , iar peștii cu siguranță te vor bucura cu trăsături multe.

Ambalaj: 1 kg/pungă

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.