Procedura  de cumparare online a produselor din acest site prin adaugare in cos:
1. Accesati o categorie din CATEGORII PRINCIPALE sau din meniul MAGAZIN.Aveti 2 optiuni de adaugare in cos:
  •  Pozitionati cursorul pe imaginea produsului ,dupa care apasati ADAUGA COS, optiune care se deschide instant,si care introduce doar o singura bucata din produsul respectiv.Daca doriti sa vedeti o descriere a produsului puteti accesa butonul  cu lupa plus-QUICK VIEW .Va apare confirmarea adaugarii produsului ,in care aveti optiunea de a vedea cosul de cumparaturi si de aici puteti modifica cantitatea dorita ,sau sa continuati cumparaturile.
  • Dati clik pe imaginea sau denumirea produsului dorit  si se deschide o fereastra cu descrierea produsului. Se selecteaza numarul de bucati dorite si se apasa butonul ADAUGA COS. Va apare confirmarea adaugarii produsului ,in care aveti optiunea de a vedea cosul de cumparaturi si de aici puteti modifica cantitatea dorita ,sau sa continuati cumparaturile.
2. Dupa adaugarea produselor selectati butonul COS ,din antetul paginii,sau imaginea cosului pentru a putea vedea continutul acestuia,sub totalul,costul livrarii si totalul comenzii.Tot de aici puteti modifica cantitatea produselor sau stergerea unui produs din cos,introducerea unui cupon valabil ,dupa care se apasa butonul ACTUALIZARE COS.

3. 
Finalizare comanda se face prin accesarea  optiunii FINALIZARE COMENZII,unde se introduc toate datele de facturare cerute,bifati modalitatea de plata agreata de dvs ,si urmati pasi corespunzator fiecarei optiuni,dupa care apasati butonul PLASEAZA COMANDA si totul este gata.Comanda a fost trimisa.

4. 
Dupa plasarea comenzii va apare confirmarea comenzii cu toate datele introduse,numarul comenzii,etc. dupa care veti primi un email prin care sunteti instiintat de inregistrarea comenzii.