Cum cumpar

     Procedura  de cumparare online a produselor din acest site prin adaugare in cos:
    1. Accesati o categorie din CATEGORII PRINCIPALE sau din meniul         MAGAZIN.Aveti 2 optiuni de adaugare in cos:
  •  Pozitionati cursorul pe imaginea produsului ,dupa care apasati ADAUGA COS, optiune care se deschide instant,si care introduce doar o singura bucata din produsul respectiv.Daca doriti sa vedeti o descriere a produsului puteti accesa butonul  cu lupa plus-QUICK VIEW .Va apare confirmarea adaugarii produsului ,in care aveti optiunea de a vedea cosul de cumparaturi si de aici puteti modifica cantitatea dorita ,sau sa continuati cumparaturile.
  • Dati clik pe imaginea sau denumirea produsului dorit  si se deschide o fereastra cu descrierea produsului. Se selecteaza numarul de bucati dorite si se apasa butonul ADAUGA COS. Va apare confirmarea adaugarii produsului ,in care aveti optiunea de a vedea cosul de cumparaturi si de aici puteti modifica cantitatea dorita ,sau sa continuati cumparaturile.
    2. Dupa adaugarea produselor selectati butonul COS ,din antetul paginii,sau        imaginea cosului pentru a putea vedea continutul acestuia,sub totalul,costul livrarii si    totalul comenzii.Tot de aici puteti modifica cantitatea produselor sau stergerea unui  produs din cos,introducerea unui cupon valabil ,dupa care se apasa butonul  ACTUALIZARE COS.

3. 
Finalizare comanda se face prin accesarea  optiunii FINALIZARE    COMENZII,unde se introduc toate datele de facturare cerute,bifati modalitatea de  plata agreata de dvs ,si urmati pasi corespunzator fiecarei optiuni,dupa care apasati  butonul PLASEAZA COMANDA si totul este gata.Comanda a fost trimisa.

4. 
Dupa plasarea comenzii va apare confirmarea comenzii cu toate datele  introduse,numarul comenzii,etc. dupa care veti primi un email prin care sunteti  instiintat de inregistrarea comenzii.

Metode de plata

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.dovitmag.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

* Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

* Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar , livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

* Prin Card bancar

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul MobilePay. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron.

Procesarea comenzilor si livrarea coletelor

Comenzile online se proceseaza in 24-72 de ore lucratoare de la trimitere .Comenziile lansate  in weekend se proceseaza in ziua de luni.Sambata si duminica nu se livreaza comenzi.

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la unul din numerele: ,0740873789 sau 0741468605

Modalitati de livrare

Pentru comenzile online exista 2 variante pentru a intra in posesia produselor:

  • ridicare direct din depozitul nostru situat in com.Mirsid,Nr.102,jud.Salaj
  • livrare prin serviciul de curierat rapid;

Plata transport

La o comanda minima de 150,00 ron transportul este gratuit.

In cazul unei comenzi mai mici de 150,00 ron costul transportului este de 25.00 ron  care se va regasi in factura trimisa.
Comenziile ridicate direct din depozit(Com.Mirsid,Nr.102,Jud.Salaj) pot fi de orice valoare.