NADA BASE METHOD USTUROI

14.00 lei

BASE METHOD

Cea mai populară metodă de pescuit din timpul nostru este method feeder. In rândul pescarilor există o cerere pentru mixuri mai ieftine, motiv pentru care am creat o familie de mixuri de method feeder care este accesibilă oricui, dar în același timp extrem de atractivă. Dimensiunea boabelor amestecurilor este aproape ca făina, așa că poate fi oferită eficient în orice method.

În stoc

SKU: DOV870 Categorii: , Producator:
Descriere

Descriere

NADA BASE METHOD USTUROI

Cea mai populară metodă de pescuit din timpul nostru este method feeder. Marea majoritate a pescarilor folosesc această metodă pentru a prinde pește. Faptul că ne oferim momeala în materialul furajer contribuie la capturarea acesteia, făcând-o astfel inevitabilă pentru pește.

Observațiile noastre arată că nu toate cazurile necesită proteine ​​ridicate, acolo unde este cazul, la materii prime furajere mai scumpe,  iar în rândul pescarilor există o cerere pentru mixuri mai ieftine, motiv pentru care am creat o familie de mixuri de method feeder care este accesibilă oricui, dar în același timp extrem de atractivă. Dimensiunea boabelor amestecurilor este aproape ca făina, așa că poate fi oferită eficient în orice method. În această categorie se găsesc mai multe arome, ținând cont de obiceiurile și gusturile pescarilor de feeder.

Aderența amestecurilor este de așa natură încât poate fi folosită chiar și la distanță mare și face față bine și aruncărilor lungi energice. În ceea ce privește utilizarea sa, putem găsi un amestec cu culoarea și aroma potrivită în fiecare anotimp. Experiența noastră arată că, în timp ce caracterul fructat este eficient primăvara și începutul verii, versiunile mai mirositoare sunt mai eficiente vara, în apă încălzită. Materiile prime furajere pot fi amestecate între ele, astfel încât putem crea amestecuri cu adevărat speciale, unice, pe care le recomandăm în special pescarilor care sunt înclinați să experimenteze. Conținutul ridicat de carbohidrați al amestecurilor este o adevărată atracție pentru crap și amur, iar culoarea intensă și fluxul de aromă garantează un pescuit rapid. Dacă nu vrei să cheltuiești mai mulți bani pe nada ta sau ai doar câteva ore de pescuit, îl vei găsi pe cel potrivit pentru tine în familia Base Method Mix.

Ambalare: 900g

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.