HEMOGLOBINA 220GR

15.00 lei

Pulberea de hemoglobină este extrasă din sângele de porc, o sursă foarte bogată de proteine ​​perfect digerabilă. O materie primă bogată în fier organic cu un conținut ridicat de aminoacizi.

În stoc

SKU: DOV151 Categorii: , , Producator:
Descriere

Descriere

HEMOGLOBINA 220GR

Pulberea de hemoglobină este extrasă din sângele de porc, o sursă foarte bogată de proteine ​​perfect digerabilă. O materie primă bogată în fier organic cu un conținut ridicat de aminoacizi. Se dizolvă bine în apă, astfel încât peștii îl pot găsi cu ușurință și are un efect de atracție remarcabil. Când îl utilizați, țineți cont de efectul său puternic de colorare! Este o pudră foarte fină, așa că în loc să o amestecăm la malul apei (mai ales pe vreme vântoasă), vă recomandăm să o amestecați în prealabil cu alte ingrediente. Desigur, poate fi folosit în boilies și peleți și chiar joacă un rol important în hrănirea peștilor crescuți intensiv (somn african, păstrăv, somon) în acest din urmă mod.

Nu întâmplător, deoarece conținutul său nutritiv și aromele atractive pentru pește îl fac o materie primă perfectă. Pulberea de hemoglobină pe care o comercializam este un produs fabricat după cerințe de înaltă calitate, în esență conform standardelor industriei alimentare.

Ambalaj: 220g/pungă

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.