METHOD SPRAY CAPSUNE CU HALIBUT 75ML

16.00 lei

METHOD SPRAY

Prin pulverizarea lui peste nada folosită  isi va revarsa stratului său exterior şi astfel  putem experimenta la ce aromă peștii răspund mai bine. Spray-urile conțin o doză uriașă de substanțe aromatizante și, după ce ajung în apă, lasă în urmă un nor spectaculos de culoare, asigurându-se astfel că peștii le observă rapid.

În stoc

SKU: DOV874 Categorii: , Producator:
Descriere

Descriere

METHOD SPRAY CAPSUNE CU HALIBUT 75ML

Aromele externe sunt de mare importanță în pescuitul cu method. Prin utilizarea spray-urilor Method, nu trebuie să decideți în avans ce arome vor funcționa în ziua respectivă, ci prin pulverizarea lui peste nada folosită  isi va revarsa stratului său exterior şi astfel  putem experimenta la ce aromă peștii răspund mai bine. Spray-urile conțin o doză uriașă de substanțe aromatizante și, după ce ajung în apă, lasă în urmă un nor spectaculos de culoare, asigurându-se astfel că peștii le observă rapid. Fiecare anotimp și tip de apă are propriile arome bine cunoscute, la care peștii răspund foarte bine, așa că o poți găsi pe cea potrivită pentru tine în oferta noastră.

Gama include atât arome dulci, fructate, cât și mirositoare. Aceste arome sunt atât de puternice încât pot fi folosite nu numai atunci când sunt pulverizate pe method sau momitor, ci și peleți și semințe pot fi aromate cu ele, precum și momelile individuale. Aceste spray-uri nu sunt prietenoşi cu PVA.

Pescarii cu experiență știu deja bine că într-o anumită zi, schimbările potrivite ale gustului pot duce la mai multe capturi. Dacă o aromă nu mai aduce pește, o schimbare poate începe din nou mușcăturile. Totuși, pot apărea și situații când aroma deranjează deja peștele, iar în astfel de cazuri ar trebui abandonată. Dacă aceste situații sunt recunoscute, pescuitul eficient nu va rămâne în urmă.

Ambalare: 75 ml

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.