DOVIT KONDIFIX MINERAL 2KG

19.00 lei

Este un supliment furajer, ce asigura necesarul de minerale pentru porumbei, crescuti la liber sau in captivitate. Are in continut, pe linga macro- si micro elemente, pietris marunt(gritt), ceea ce este inevitabil pentru o buna functionare a sistemului digestiv al pasarilor

În stoc

SKU: DOV102 Categorii: , Producator:
Descriere

Descriere

DOVIT KONDIFIX MINERAL 2KG

Este un supliment furajer, ce asigura necesarul de minerale pentru porumbei, crescuti la liber sau in captivitate.

Are in continut, pe linga macro- si micro elemente, pietris marunt(gritt), ceea ce este inevitabil pentru o buna functionare a sistemului digestiv al pasarilor.KONDIFIX-MINERÁL contine elemente componente ca : zinc, sfaramaturi din cochilii de melc, fosfor, iod, scoici macinate, calciu, potasiu, clor, pietris(gritt), magneziu, mangan, natriu, cupru, fier.Aceste minerale sunt deosebit de importante, mai ales, pe perioadele solicitante pentru organismul pasarii, ca: -la schimbarea penelor, -pe timpul de imperechere, -in perioada clocitului, -la cresterea puilor , cazuri in care hrana trebuie completata, cu supliment furajer, pentru a mentine starea sanatatii.

Adaugate in regularitate:

  • asigura nevoile optime de calciu si fosfor.
  • asigura densitatea si formarea coajei de oua.
  • asigura o mai mare rezistenta la boli.
  • evita problemele de sanatate, -de crestere, -de dezvoltare a oaselor sau problemele de miscare (tulburari in echilibru etc.) cauzate din lipsa mineralelor.
  • asigura cresterea vitalitatii a porumbeilor si a altor pasari, face sa aibe o aparenta mult mai compacta, caracteristica accentuata cu penajul curat si aranjat.
  • se previne canibalismul la pasari si la gaini.

In cazul in care animalele sunt sub tratament cu antibiotice, se recomanda o adaugare minima de materii minerale, deoarece calciul reduce efectul antibioticelor!Se recomanda adaugarea: intr-un vas aparte, in sine sau amestecat in furaj, intr-o proportie maxima de 20%.

Ambalaj: 2 kg/punga

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate 2.01 kg
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.