SQUID EXTRACT 220GR

49.00 lei

Acest extract de squid (calmar) este un concentrat de pulbere extrem de puternic și concentrat. Acesta este parfumul care a ademenit o mulțime de crapi capitali de zeci de ani.

În stoc

SKU: DOV148 Categorii: , , Producator:
Descriere

Descriere

SQUID EXTRACT 220GR

Acest extract de calmar este un concentrat de pulbere extrem de puternic și concentrat, care nu este altceva decât o versiune de pulbere mai concentrată a făinii de calmar. Este produs exclusiv din carne de calmar. Mirosul și gustul calmarului extrem de puternic și caracteristic este recunoscut aproape imediat. Acesta este parfumul care a ademenit o mulțime de crapi capitali de zeci de ani. Fără îndoială crește atractivitatea oricărei momeli. Are un efect fantastic dacă vrei să faci un boilies puternic de pește.

Acest concentrat de pudră de calmar deschide noi dimensiuni, deoarece conferă momeli un miros unic care pur și simplu nu poate fi înlocuit cu alți aditivi și arome. Solubilitatea sa în apă este excelentă, astfel încât poate fi utilizat în siguranță chiar și la cea mai rece temperatură a apei.

Doza recomandată de producător pentru materii prime furajere, amestecuri stick și spod, semințe, pelete este de 20g/kg, totuși, această cantitate poate fi crescută la 50g/kg pentru amestecurile de boilies după propriul gust personal. De asemenea, oferă o alternativă excelentă la diferite amestecuri de condimente.

Ambalaj: 220g/pungă

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.