BOILIES PREMIUM 16-20MM – GAMMARUS

41.00 lei

Crabul Gammarus este o delicatesă atât de versatilă, încât crapul capital îl preferă întotdeauna. Datorită conținutului său ridicat de proteine ​​și nutrienți, favorizează creșterea rapidă, așa că atunci când este adăugat la momeli, succesul este aproape garantat

În stoc

Descriere

Descriere

BOILIES PREMIUM 16-20MM – GAMMARUS

Crabul Gammarus este o delicatesă atât de versatilă, încât crapul capital îl preferă întotdeauna. Datorită conținutului său ridicat de proteine ​​și nutrienți, favorizează creșterea rapidă, așa că atunci când este adăugat la momeli, succesul este aproape garantat. Racii uscati pot fi indepartati usor in boilies-urile pe care le pregatim, care se desprind treptat din stratul exterior in timpul dizolvarii, stimuland astfel crapul sa mănânce.

Aroma puternică de crab a fost amestecată cu o aromă de căpșuni plăcut dulce, iar combinația celor două face ca acest boilies să fie un succes. După ce intră în apă, boilies-ul  începe să funcționeze rapid, dar își păstrează structura chiar și după 24de ore. Am plasat două dimensiuni (16-20mm) în cutie, astfel încât să vă puteți adapta mai bine anotimpurilor și altor condiții dificile. În timpul testelor, a avut rezultate bune în toate anotimpurile și a avut succes în rândul crapului capital de pe ape sălbatice.

Ambalare: 120g

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.